Wat we doen

De combinatie van innovatie en ambachtelijk vakmanschap maakt onze producten uniek. De combinatie van Slicing en Warehousing op één plek maakt het werk extra interessant. What’s Cooking? is al meer dan 45 jaar toonaangevend op het gebied van Service Slicing.

Nieuwe ideeën en concepten worden daarbij zowel door de klant zelf als door ons ontwikkeld. Wij ondersteunen de klant daarnaast ook met (trade)marketing, receptuurontwikkeling en verpakking. Als onze klanten het vragen, kunnen wij het produceren. Quality & Production, Sales & Planning, Supply Chain, Finance en HR werken als één team samen.

Voedselveiligheid en kwaliteit zijn onze topprioriteiten! De permanente aandacht en het verbeteren van de veiligheid en kwaliteit van vleeswaren en de productieprocessen is een belangrijk aandachtspunt. What’s Cooking? voldoet al geruime tijd aan de Europese wettelijke eisen en is IFS, SKAL en Beter Leven gecertificeerd.

Duurzaamheid staat hoog op de agenda bij What’s Cooking? Wij nemen onze verantwoordelijkheid door duurzaam te ondernemen en te handelen als een onderneming met burgerzin. Door een correcte onderneming te zijn naar haar sociaal economische omgeving, klanten en leveranciers. Door een gezonde en veilige werkomgeving te vrijwaren. Door respectvol om te gaan met elkaar en het leefmilieu.
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Whatscooking Nederland (ex ter beke NL / Offerman) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.