Stage & Afstuderen

Ik voelde mij vanaf het eerste moment helemaal thuis binnen Ter Beke. De diversiteit binnen mijn stage zorgt ervoor dat ik veel kan leren en zien! Iedereen wil dan ook met enthousiasme over zijn of haar werk vertellen, super interessant! Hele fijne collega’s en een positieve sfeer. Er is dan ook geen betere manier om het bedrijfsleven te leren kennen
Marieke Verhagen, Student HAN F&B, november 2019

Erkend leerbedrijf

Wij zijn erkend leerbedrijf en hebben studenten begeleid van o.a. de opleiding Van Hall Larenstein, HAN F&B, HAS, Helicon, ROC Ter Aa, Tech College Midden Nederland, Koning Willem I College en Technovium Nijmegen.

De stagiair die wij zoeken heeft een brede interesse en werkt nauwkeurig en volhardend. Je bent een echte teamspeler, pro actief en neemt je werk serieus. Je communiceert gemakkelijk op diverse niveaus en bent leergierig. Je vindt het leuk om met verschillende taken bezig te zijn en bent bijvoorbeeld ook op de werkvloer in de fabriek aanwezig.

Scrhijf je direct in!

Wie ben jij?

Ben je klaar om jouw theoretische kennis om te zetten in de praktijk? Dankzij onze stages krijg je de kans jouw kennis te vergroten, samen te werken met experts in topteams en een eerste stap naar de arbeidsmarkt te zetten.
Wij hebben doorlopend stagemogelijkheden binnen verschillende afdelingen van Ter Beke zoals Productie, QA en Technische Dienst. Ontdek wat we voor jou op het menu hebben staan.
Wij vinden het belangrijk dat jij je stage / afstudeeropdracht met een mooi cijfer afrondt èn het bij ons naar je zin hebt. In overleg zullen we een opdracht formuleren afhankelijk van je eigen wensen.

Bekijk stage vacatures

Filters

Inloggen

Ter Beke gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.