Over ons

Ter Beke is een innovatieve Belgische verse voedingsgroep, die een uitgebreid scala kwalitatieve verse voedingsproducten en bijbehorende diensten commercialiseert in tal van Europese landen.
Vandaag zijn we vooral gespecialiseerd in productie en verkoop van fijne vleeswaren en vers bereide gerechten vanuit 12 industriële vestigingen in België, Nederland, Frankrijk, Polen en het Verenigd Koninkrijk. Bij Ter Beke werken ongeveer 2.750 medewerkers. Ter Beke is sinds 1986 genoteerd op Euronext Brussel en realiseerde in 2019 een omzet van EUR 728,1 miljoen.

Onze vleeswarenactiviteiten:

  • Uitvinder van de klappack-verpakking en blijvend innovator in het segment van voorverpakte vleeswaren.
  • Grootste versnijder en verpakker van vleeswaren in de Benelux met 6 locaties voor versnijding en verpakking van vleeswaren: 3 in Nederland (Wijchen, Ridderkerk en Aalsmeer) en 3 in België (Wommelgem, Lievegem en Veurne).
  • Producent van fijne vleeswaren voor de Benelux, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland met 2 productievestigingen in België (Wommelgem en Lievegem) en 1 in Nederland (Borculo).
  • Verdeler van onze producten zowel onder distributiemerken als onder eigen merknamen, waaronder Pluma®, Daniël Coopman®, Zonnenberg®, Kraak-Vers® en FairBeleg®.
  • Verkoper van fijne vleeswaren onder de merken Plop, Samson en Maya de Bij (licentie Studio 100®).

Inloggen

Ter Beke gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.